מתכונים -
דגים ופירות ים
|
ערך קלורי: 400 קלוריות למנה.
רכיבים:
4 דגי דניס 500 גר' כל אחד
למשרה:
2 כוסות יין לבן יבש
2 כפות שמן זית
1 כף רוטב סויה
1 כף חרדל
3 שיני שום כתושות
פלפל שחור לפי הטעם
עלי רוזמרין
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים בהם את הדגים למשך שעתיים.
2. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
3. מסדרים את הדגים עם המשרה בתבנית ומכסים בנייר כסף. אופים בתנור במשך 20 דקות.
4. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ- 5 דקות להשחמה של הדגים.
|
|