שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
דניס ברוטב חרדל ויין PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

ערך קלורי: 400 קלוריות למנה.

 

רכיבים:


4 דגי דניס 500 גר' כל אחד


למשרה:


2 כוסות יין לבן יבש

2 כפות שמן זית

1 כף רוטב סויה

1 כף חרדל

3 שיני שום כתושות

פלפל שחור לפי הטעם

עלי רוזמרין


אופן ההכנה:


1. מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים בהם את הדגים למשך שעתיים.

2. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

3. מסדרים את הדגים עם המשרה בתבנית ומכסים בנייר כסף. אופים בתנור במשך 20 דקות.

4. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ- 5 דקות להשחמה של הדגים.



חפשו מתכון נוסף: