מתכונים -
אוכל טבעוני
|
פסטת פנה מקינואה בשילוב אורז, אפונה, פטריות וטופו.
רכיבים:
450 גרם (2 חבילות) פסטה פנה מקינואה ואורז
15 פטריות שמפיניון טריות, קטנות שלמות
1 כוס אפונה ירוקה
½ חבילת טופו, חתוך לריבועים קטנים
קורט כורכום מלח, פלפל שחור.
1 כף שמן זית, כתית מעולה
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בסיר הבישול. מכניסים את הפסטה ומבשלים במשך 20 דקות. 2. בסיר קטן נפרד, מרתיחים ½ כוס מים. לאחר שרותח, מוסיפים את הפטריות, האפונה והטופו, מערבבים ומבשלים, עד שהם מוכנים (בערך 5 דקות). 3. מסננים את הפסטה ושוטפים היטב במים קרים (שגם אותם מסננים). 4. מוסיפים את התבלינים ואת תכולת הסיר הקטן, מערבבים היטב וטועמים. במידת הצורך מתקנים התיבול.
|
|