מתכונים -
אוכל טבעוני
|
רכיבים:
4 ליטר מים
4 גזרים קטנים, חתוכים לריבועים
½ קופסת רסק עגבניות
2 בצלים לבנים קטנים
1 צרור פטרוזיליה טרייה, קצוצה
1 צרור שמיר טרי, קצוץ
½ ראש סלרי, קצוץ
4 ענפי סלרי, קצוצים
1 תפוח אדמה גדול, קלוף וחתוך לריבועים קטנים
1 שן שום, קלופה ומעוכה
2 כוסות עדשים חומות
1 כף עגבניות מיובשות
קורט כמון קורט פפריקה מתוקה קורט כורכום פלפל שחור, מלח אופן ההכנה:
1. מחממים סיר קטן (כשהוא ריק). מוסיפים 5 כפות מים , את הבצל והגזר ומשחימים קלות (השחמה תוך כדי אידוי). 2. ממלאים ¾ סיר בישול במים ומרתיחים. 3. מוסיפים את כלל הרכיבים ואת הבצל והגזר. 4. מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול. 5. מנמיכים הלהבה לגודל בינוני ומבשלים משך כ - 30 דקות. (בודקים אם העדשים רכות וסירים מהאש).
|
|