הכמויות מיועדות להכנת 15 קציצות בגודל בינוני.
רכיבים:
½ ק"ג נתח דלעת, קלוף ומגורר בפומפיה 1 בצל גדול, קלוף וקצוץ דק מאוד ¾ כוס קמח עדשים כתומות 1 גבעול סלרי, קצוץ דק
מעט מלח
3 כפות קארי הודי 3 כפות שמן קוקוס לטיגון
אופן ההכנה:
1. יוצקים למחבת את שמן הקוקוס והקארי, מחממים ומערבבים (שהקארי ייטמע בשמן).
2. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים במשך מספר דקות,עד להזהבה.
3. בקערה בינונית מערבבים היטב את הדלעת, הסלרי, הבצל המטוגן, קמח העדשים והמלח. טועמים ומתקנים התיבול.
4. בעזרת כף, לוקחים מעט מהתערובת, סוחטים היטב מהנוזלים וצרים קציצות.
5. מסדרים את הקציצות על גבי נייר אפייה המונח בתבנית.
6. מחממים את התנור לחום בינוני (180º).
7. מכניסים את הקציצות למשך כ - 30 -35 דקות.
|