מתכונים -
אוכל טבעוני
|
גבינת הפטה המוצגת במתכון זה עשויה מפטריות שמפיניון.
רכיבים:
1 בצל אחד גדול, קצוץ בינוני 1 סלסלת פטריות שמפיניון, חתוכות לגודל בינוני 6 כפות קשיו טחון (לא קלוי) 6 כפות שמן זית מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל ב - 5 כפות שמן זית. כאשר הוא מתחיל להזהיב, מוסיפים את הפטריות.
2. מכניסים את תכולת המחבת למעבד מזון. מוסיפים את הקשיו הטחון, 1 כף שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. מעבדים עד שמתקבל מרקם חלק, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
3. מעבירים לקופסא קטנה ושומרים במקרר.
|
|