שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
גבינת פטה טבעונית PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל טבעוני

גבינת הפטה המוצגת במתכון זה עשויה מפטריות שמפיניון.

 

רכיבים:

 

1 בצל אחד גדול, קצוץ בינוני
1 סלסלת פטריות שמפיניון, חתוכות לגודל בינוני
6 כפות קשיו טחון (לא קלוי)
6 כפות שמן זית
מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

 

1. מטגנים את הבצל ב - 5 כפות שמן זית. כאשר הוא מתחיל להזהיב, מוסיפים את הפטריות.

2. מכניסים את תכולת המחבת למעבד מזון. מוסיפים את הקשיו הטחון, 1 כף שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. מעבדים עד שמתקבל מרקם חלק, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

3. מעבירים לקופסא קטנה ושומרים במקרר.



חפשו מתכון נוסף: