מתכונים -
אוכל טבעוני
|
רכיבים:
½ כוס שמן קנולה
½ כוס סוכר לבן
¼ כוס סילאן טבעי (ללא תוספת סוכר)
¼ כוס מייפל טבעי (ללא תוספת סוכר)
½1 כוסות קמח
1 כפית שטוחה של אבקת אפייה
½ כפית סודה לשתייה
קורט ציפורן, טחון
קורט ג'ינג'ר, טחון
קורט קינמון, טחון
קורט פלפל אנגלי טחון
¼ + ¼ כוסות שקדים קצוצים
אופן ההכנה:
1. לקערת המיקסר מוסיפים את כלל הרכיבים (רק ¼ כוס אחת של שבבי השקדים). מחברים וו גיטרה ומערבלים במהירות נמוכה – בינונית עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
2. מחממים את תנור האפיה לטמפרטורה נמוכה – בינונית (170º).
3. יוצקים את התערובת לתבנית האפייה ובעזרת לקקן מיישרים.
4. אופים במשך כשעה או עד שקיסם שננעץ בלב העוגה יצא יבש.
5. מוציאים מהתנור, מעטרים ביתרת שבבית השקדים.
|
|