מתכונים -
אוכל טבעוני
|
המתכון מובא לכם מהמטבח הערבי. שמו סבנח (תרד) עם גרגירי חומוס.
רכיבים:
½ ק"ג חומוס אורגני קטן, מבושל
½ ק"ג תרד ערבי (סבנח)
¼ כוס מיץ לימון טרי
¼ כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 כפית זרעי שומר שלמים או שבורים
אופן ההכנה:
1. מקפיצים את תרד במחבת, עד שהוא מתכווץ. סוחטים היטב את שאריות הנוזלים וקוצצים גס. 2. בקערה נפרדת מערבבים את החומוס והתרד, מוסיפים שמן ומיץ לימון, מתבלים בפלפל, מלח, זרעי שומר, ומחממים.
|
|