מתכונים -
אוכל טבעוני
|
רכיבים:
¼1 כוסות קמח מלא
¼1 כיות אבקת אפייה
½ כוס משקה שקדים
½ כוס סוכר חום
½2 כפות רסק תפוחים
½ כפית תמצית וניל
¼ כוס שמן זרעי ענבים
1 כוס דובדבנים, מגולענים
אופן ההכנה:
1. מחממים מראש את תנור האפייה לחום בינוני (180º).
2. לקערה גדולה מוסיפים את הרכיבים היבשים ומערבבים. יוצרים גומה באמצע ומוסיפים לתוכה את הרכיבים הרטובים. מערבבים היטב.
3. מוסיפים את הדובדבנים ומערבבים.
4. לתבנית מאפינס (תבנית או ממתכת או מסיליקון, תבנית שיש בה שקעים בצורת מאפינס) יוצקים את הבלילה.
5. מכניסים לתנור למשך 35 דקות, או עד שהם מזהיבים וב"שפיץ" העליון שלהם נוצרת מעין גומה קטנה.
|
|