מתכונים -
אוכל טבעוני
|

רכיבים:
½1 כוסות אגוזי לוז (טבעיים או חצי קלויים. לא קלויים לגמרי).
1½1 כפות קקאו
5 כפות סילאן טבעי או מייפל
1 כוס חלב סויה
אופן ההכנה:
1. מכניסים למג'ימיקס את אגוזי הלוז ומעבדים אותם עד שמתקבל מרקם נוזלי מעט ואחיד.
2. מנמיכים את מהירות הערבול ומוסיפים את הקקאו. מערבלים למשך כחצי דקה.
3. מוסיפים את הסילאן/מייפל ואת חלב הסויה ומערבלים, עד שמתקבל מרקם שוקולדי אחיד.
4. מעבירים לקערת האחזון ומכניסים למקרר.
|
|