מתכונים -
אוכל טבעוני
|
רוטב שמנת בטטה
רכיבים:
1 בטטה בינונית, קלופה פרוסה
1 שן שום, קלופה ופרוסה דק
8 כפות שמנת אלפרו לבישול 5%
2 כפות שמן זית
קואט בזיליקום
קורט אורגנו
קורט טימין
קורט צ’ילי גרוס
קורט מלח גס
מים לבישול
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הבטטה במים, כשהבטטה מתרככת מססנים את המים, מוסיפים מלח ומועכים. (בדיוק כמו שמכינים פירה).
2. בסיר קטן, מחממים שמן זית ומטגנים את השום ואת התבלינים.
3. יוצקים לסיר את השמנת, מוסיפים את פירה הבטטה ומערבבים היטב ובזהירות.
4. מבשלים במשך 8 דקות, כאשר מידי פעם מערבבים.
|
|