רכיבים:
½ ק"ג פילה טונה
½2 כפות חמאה או ½ כוס שמן זית
½ כפית שום כתוש
½ פלפל אדום חתוך לפרוסות דקות
½ פלפל ירוק חתוך לפרוסות דקות
גזר קטן חתוך לפרוסות דקות
בצל קטן חתןך
¼ כוס צימוקים
¼ כוס קוביות אננס
¼ כוס יין אדום מתוק
כף סוכר
קורט פלפל
קורט מלח
½ כפית פלפל שטה גרוס
3 כפות רוטב סויה
כפית אבקת מרק
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הדג חצי טיגון ומניחים בצד.
2. מטגנים את כל הירקות עם השום הכתוש כ 2 דקות.
3. מוסיפים את התבלינים היבשים ומערבבים.
4. מוסיפים את הרוטב סויה ואהיין האדום.
5. מכניסים את הדג לרוטב לבישול עוד כ10 דקות.
6. מוציאים מהתנור, מקררים מעט ומגישים.
|