שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון רוטב לפסטה PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

 

 

רכיבים:

 

4 - 5 עגבניות גדולות, מגוררות בפומפיה

מעט שמן זית

קורט פלפל שחור

קורט מלח

2 כפות עלי בזיליקום טריים, קצוצים

6 שיני שום, קלופות וקצוצות דק

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים בסיר את שמן הזית.  מוסיפים את רסק העגבניות, את השום הקצוץ, את המלח והפלפל ואת עלי הבזיליקום ומערבבים.

2. מבשלים תוך כדי בעבוע עדין במשך 45 דקות.  (מידי מספר דקות, חשוב לערבב על מנת שהרוטב לא יישרף).

 



חפשו מתכון נוסף: