מתכונים -
אוכל טבעוני
|
רוטב הירקות הינו נייטרלי בטעמו והוא משתלב נפלא עם כלל המנות הטבעוניות.

הצעת הגשה.
רכיבים:
½ כרוב לבן, קצוץ גס 1 בצל בינוני, קלוץ וקצוץ גס 1 גזר גדול, קלוף וקצוץ לעיגולים בעובי 2 ס"מ 1 פלפל אדום, קצוץ לפרוסות בעובי 2 ס"מ 1 פלפל ירוק, קצוץ לפרוסות בעובי 2 ס"מ 4 בצל ירוק, קצוץ גס 6 שיני שום , קלופות וקצוצות גס 4 כפות שמן זית 2 כפות שמן סומסום 4 כפות סויה טבעי 4 כפות דסילאן
מלח, פלפל שחור
מעט צ'ילי חריף
אופן ההכנה:
1. מחממים את שמן הזית. כשהוא חם מאוד, מוסיפים את כלל הירקות ומאדים במשך כחמש דקות.
2. מוסיפים את הסויה, הסילאן והתבלינים ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
3. מבשלים לעוד 3 דקות ומסירים מהאש.
|
|