שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון לצזיקי PDF הדפסה דוא
מתכונים - חלבי



רכיבים:

 

1/3 גבינת לבנה

2/3 גבינה 9%

1 מלפפון, קלוף ומגורר דק

4 שיני שום, קלופות וקצוצות דק

קורט מלח

קורט פלפל

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים את הגבינות ומניחים אותן ברכזו של חיתול בד. תולים את חיתול הבד למשך 4 שעות לצורך הוצאת הנוזלים.

2. סוחטים את המלפפון המגורר מעודפי הנוזלים ומוסיפים לקערה.  מוסיפים את הגבינה ומערבבים.

3. מוסיפים את השום, ממליחים ומפלפלים.

 



חפשו מתכון נוסף: