שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון ללביבות PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי



לביבות תפוחי אדמה אפויות.

 

רכיבים:

 

500 גרם תפוחי אדמה, מבושלים בקליפה
4 כפות קמח
½ כפית אבקת אפיה
4 ביצים
1 כוס חלב
3 כפות חמאה מומסת
לפי הטעם מלח
לפי הטעם פלפל לבן
לפי הטעם הל טחון

 

 

אופן ההכנה:

 

1. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לחצי.

2. מכניסים למעבד מזון ביחד עם יתר הרכיבים ומעבדים לתערובת אחידה.  משהים התערובת כחצי שעה לפני שצרים לביבות.

3. משמנים תבנית מאפינס (תבנית עם שקעים) ויוצקים לתוכם את הבלילה.

4.  אופים בחום גבוה (210º) במשך כעשר דקות.

 



חפשו מתכון נוסף: