מתכונים -
אוכל טבעוני
|

הכמויות מיועדות להכנת 5 - 6 מנות.
רכיבים:
½ כוס פניני טפיוקה 3 כוסות מים 4 כפות סוכר ½ כוס חלב קוקוס 1 כוס פירות טריים במבחר צבעים, חתוכים לקוביות קטנות חופן אגוזי קשיו חצויים וקלויים קלות על מחבת יבשה
סירופ מייפל לקישוט
אופן ההכנה:
1. מוסיפים לסיר בינוני את פניני הטפיוקה, מוסיפים מעט מים ומרתיחים. בוחשים מדי פעם. 2. כשרותח, מוסיפים סוכר וחלב קוקוס, ממתינים לרתיחה נוספת ומנמיכים את האש. 3. בוחשים במשך כ - 5 דקות, עד שהפנינים הופכות שקופות והנוזל מסמיך.
4. יוצקים מעט על קרש חיתוך ומניחים על הפנינים הרותחית חתית של צלחת קטנה . (תיווצר מעין לפה קטנה). 5. מצננים ומקשטים באגוזים, פירות וסירופ מייפל.
|
|