מתכונים -
מרקים
|
רכיבים:
1 בצל בינוני, קלוף וקצוץ
1 שן שום, כתושה
קורט כמון
1 כף שמן זית כתית מעולה
1 כף ג'ינג'ר, קלוף ומגורר
2 כוסות כרובית טריה, קצוצה
1 פלפל חריף קטן, קצוץ
4 כוסות מים
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מחממים את שמן הזית בסיר הבישול. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד לשקיפות.
2. מוסיפים את המים ואת יתרת הרכיבים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
3. מנמיכים הלהבה ומבשלים במשך 30 - 40 דקות, עד שהירקות מתרככים.
4. טוחנים בעזרת בלנדר ידני (מוט), עד שמתקבל מרק בעל מרקם אחיד.
|
|