מתכונים -
דגים ופירות ים
|
הכמויות מיועדות ל-4 מנות.
רכיבים:
140 גרם טונה אדומה טרייה נקייה מעור וגידים, חתוכה לקוביות בגודל ½1 ס"מ
למשרה:
20 מ"ל שמן זית
1 כפית מיץ לימון
½ כפית גרדת לימון
1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
שן שום קצוצה דק
1 כף בצל אדום קצוץ דק מאד
לסלט:
1 לימון כבוש קצוץ דק
2 פלפלים אדומים קלויים, חתוכים לרצועות דקות
200 גרם עלי מנגולד חתוכים לרצועות דקות
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי המשרה. משרים את קוביות הטונה לפחות 4 שעות ועד יומיים.
2. מחממים 3 כפות שמן זית במחבת ומטגנים את עלי המנגולד במשך דקה.
3. מעבירים לקערה. מוסיפים פלפל קלוי ולימון כבוש ומתבלים במלח ופלפל.
4. מגישים את קוביות הטונה על מצע הסלט.
|
|