מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 ק"ג בשר [בקר, כבש או תערובת של שניהם]
1 כף כוסברה, קצוצה
1 כף פטרוזיליה, קצוצה
2 שיני שום כתושות
½ כפית כוסברה, טחונה
½ כפית כמון
¼ כפית קינמון
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1. אפשר לטחון את הבשר, אך מומלץ לקצוץ אותו בסכין חד דק-דק.
2. מניחים את הבשר הקצוץ בקערה ומערבבים בעזרת הידיים את יתר החומרים.
3. בידיים לחות מעט, צרים קציצות מוארכות ומשפדים אותן על שיפודי מתכת רחבים.
4. צולים על הגריל במשך 3-4 דקות מכל צד.
|
|