שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בג’יה - לביבות בצל הודיות PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל הודי



רכיבים:

 

4 בצלים גדולים
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה
1 כפית כורכום
קורט פלפל לבן טחון
קורט קורנפלור
קורט זנגוויל קצוץ
קורט אבקת סודה
1 כוס קמח עדשים
שמן לטיגון עמוק
1 כוס מים
½1 כפיות מלח

 

אופן ההכנה:

 

1. מקלפים את הבצלים וחותכים לטבעות.
2. מערבבים את טבעות הבצל עם הכמון, הפפריקה, הכורכום, הפלפל הלבן, הקורנפלור, הזנגוויל וחצי כפית מלח. מניחים בצד למשך 20 דקות.
3. בקערה נפרדת מערבבים קמח עדשים עם אבקת סודה וכפית מלח. מוסיפים בהדרגה מים עד לקבלת בלילה סמיכה נוזלית ואחידה.
4. מחממים במחבת שמן עמוק לטיגון. טובלים את טבעות הבצל בתוך התערובת, ומטגנים בשמן עד להזהבה.
5. מומלץ להגיש לצד רוטב תמרין או רוטב כוסברה, לטבילה.



חפשו מתכון נוסף: