שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פרידה מבושלת עם מטבוחה PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

20 עגבניות בשלות

2 פלפלים ירוקים חריפים

2 שיני שום כתושות

כפית פפריקה מתוקה

שמן

מלח

דג פרידה במשקל 1 ק"ג

מעט שמן זית

5 שיני שום קלופות וחצויות לשניים

 

 

אופן ההכנה:

 

1. במחבת עם מעט שמן קולים את הפלפלים החריפים ופורסים אותם לטבעות.

2. בעזרת פומפיה מרסקים את העגבניות. את הרסק מכניסים למחבת ומבשלים למשך מספר דקות. (על מנת לצמצם את הנוזלים).

3. מוסיפים למחבת את טבעות הפלפלים החריפים, את השום, הפפריקה, השמן והמלח, מערבבים היטב ומבשלים על להבה בינונית במשך 20 דקות, עד שהמטבוחה סמיכה.

4. בסיר גדול מרתיחים מים, מכניסים את הדג, מכסים הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.

5. מוציאיםאת הדג מסיר המים.

6. מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הדג. מוסיפים מעט פלפל חריף ושיני שום. עד שהדג מזהיב.

 

אופן ההגשה:


7. מניחים את הדג במרכז צלחת ההגשה ומעליו יוצקים מהמטבוחה.

 

 

 







חפשו מתכון נוסף: