מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
1 ק"ג במיה
הרוטב:
כפית חרדל קטנה 1 לימון סחוט 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות ½ ראש שום או ראש שום שלם פפריקה חריפה
אופן ההכנה:
1. לשטוף 1 ק"ג של במיה 3 פעמים. 2. לחתוך את הקצוות. 3. לשים חצי שעה עד שעה להתייבשות בשמש (או בתנור ל-5 דקות, אם אין זמן). 4. לטגן עד להשחמה (אפשר עם ספריי שמן דיאטטי). 5. להעביר לסיר ולהוסיף את חומרי הרוטב. 6. להוסיף מים מעל לבמיה 3-4 ס"מ 7. לבשל חצי שעה על אש קטנה.
|
|