רכיבים:
1 חבילת פסטה
½ ק"ג תערובת שרימפס, קלמארי ומולים
1 כף רוטב מולים (ניתן לקנות)
2 שיני שום קלופות ופרוסות
1 עגבנייה פרוסה דק
½ כוס שמנת מתוקה
2 כפות חמאה
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
100 גר' גבינת פרמז'ן מגוררת (אפשר גם בלי)
אופן ההכנה:
1. ממיסים בסיר כף חמאה וכף שמן זית. ממלאים ליטר מים ומוסיפים כף מלח. מביאים לרתיחה.
2. מכניסים את הפסטה ומבשלים.
3. לוקחים מחבת עמוקה, ממיסים 2 כפות שמן זית וכף חמאה. מוסיפים את השום והעגבנייה ומטגנים 1- 2 דקות.
4. מוסיפים את קוקטייל פירות הים ומטגנים כ - 3- 4 דקות. מתבלים במלח, פלפל וברוטב המולים ומבשלים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מתמדת.
5. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים כ-3 דקות.
6. יוצקים את הרוטב על הפסטה ומוסיפים מעט גבינת פרמז'ן.
|