שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קבב קרפיון ברוטב יוגורט PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

300 גר ' פילה קרפיון טרי

1 כף פטרוזיליה קצוצה

1 כפית שום

½ כפית פפריקה חריפה /מתוקה

גרידת קליפת לימון מ-½ לימון

מלח ופלפל לטעמכם

4 כפות שמן זית


לרוטב :


1 גביע יוגורט עיזים

2 שיני שום כתושות

2 כפות עראק

½ כפית עירית קצוצה

1 כף שמן זית


אופן ההכנה:


1. לקצוץ את הדג, הפטרוזיליה והשום יחדיו. להוסיף את גרידת הלימון והפפריקה ולהמליח.

2. ליצור קציצות מאורכות ולטגן בשמן זית עד גוון שחום.

3. במקביל להכין את הרוטב : לערבב את כל חומרי הרוטב , לצקת לצלחת הגשה להניח מעל את הקבב החם ולהגיש מיד.



חפשו מתכון נוסף: