שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים דג טונה PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

קופסת טונה בשמן

2 ביצים

2 כפות קמח

2 כפות פרורי לחם

מלח, פלפל שחור גרוס

מעט בהרת

עירית קצוצה (לא חובה)

בצל ירוק קצוץ דק (לא חובה)


אופן ההכנה:


1. מערבבים את כל החומרים יחד. אם התערובת יבשה במקצת, ניתן להוסיף עוד ביצה. (לאחר הוספת הביצה, אם התערובת רטובה מדי, יש להוסיף פירורי לחם).

2. את הטונה מעבירים למסננת ושוטפים במים בכדי להפטר מהשמן. מוסיפים לתערובת ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

3. בעזרת הידיים יוצרים קציצות ומטגנים.



חפשו מתכון נוסף: