מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 ק"ג חזה בקר משובח, טחון עבה 400 גרם שומן בקר טחון דק , פעמיים 400 גרם בצל קלוף, קצוץ וטחון בבלנדר (מתקבל מעין קרם בצל) 3 שיני שום קלופות 15 גרם מלח 1 כף שטוחה של פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. את הבצל המרוסק מעבירים למסננת וסוחטים אותו ככל שניתן. 2. מכניסים את כל החומרים לקערה, מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב במשך 15 דקות לפחות. (ניתן לערבב בעזרת הידיים / מיקסר / וו לישה). 3. יוצרים את ההמבורגר : פורשים ניילון נצמד על שולחן העבודה, מושחים אותו בשמן ויוצרים עליו את ההמבורגרים. במידה ואין טבעת בקוטר 8 ס"מ וגובה 2 ס"מ, יש להשתדל להכין קציצות גודל זה. 4. מעבירים את הבשר למקרר ללילה שלם. 5. מחממים מחבת פסים/גריל וצורבים קלות משני הצדדים. 6. מחממים תנור לטמפ' של 220 מעלות ואופים את ההמבורגרים עד למידה העשייה המתאימה.
|
|