שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים טבולה PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים



רכיבים:

 

¾ כוס בורגול מהסוג הקטן

2 חבילות פטרוזיליה

½ חבילה נענע

½ חבילה בצל ירוק

2 עגבניות

2 מלפפונים

מיץ לימון לפי הטעם

¼ כוס שמן זית מלח, לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. משרים במים את הבורגול לעשר דקות. מוציאים מהמים וסוחטים בידיים על מנת להוציא ממנו את המים ככל האפשר.

2. חותכים את הפטרוזיליה, הנענע והירקות דק ככל האפשר.

3. מערבבים הכל.



חפשו מתכון נוסף: