שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוף בדבש ורימונים PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

3 כפות רכז רימונים

1/3 כוס דבש

2 כפות סויה

1/3 כוס שמן קנולה

2 שיני שום כתושות

מעט ג'ינג'ר מגורר

1 עלה דפנה

מלח

פלפל

4 כרעי עוף

 

אופן ההכנה:

 

1. חותכים את הכרעיים לשניים (שוק וירך).

2. מערבבים היטב את כל הרכיבים בקערה ומשרים את הכרעיים למשך 24 שעות.

3. יוצקים את העוף עם הרוטב לתבנית, מכסים בנייר אלומיניום.

4. מחממים את התנור לטמפרטורה בינונית (180 מעלות), אופים במשך 30-40 דקות.

5. מסירים את נייר האלומיניום, מגבירים את חום התנור ל 220 מעלות ואופים עוד 10 דקות, עד שהעוף משחים.



חפשו מתכון נוסף: