שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סופלה שוקולד רך PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות



רכיבים:

 

100 גרם חמאה

250 גרם שמנת מתוקה

1 כוס סוכר

300 גרם שוקולד מריר

100 גרם אגוזי מלך טחונים

1 כוס קמח

1 חבילה אבקת אפיה

4 ביצים

2 כפות ליקר (לא משנה איזה סוג)


אופן ההכנה:


1. להביא לרתיחה את השמנת והחמאה.

2. להוריד מהאש ולהוסיף את השוקולד והסוכר תוך כדי ערבוב עד להמסה מלאה של השוקולד.

3. להוסיף את כל החומרים היבשים בתנועות ערבוב עד לקבלת מסה אחידה.

4. להוסיף את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב.

5. לצקת לתבניות אישיות עד לחצי הגובה ולאפות בחום של 180 מעלות 12 דקות. הערה: לקבלת עוגה ניתן לצקת את כל המסה לתבנית 26 ולאפות במשך 30 דקות בחום של 175-180 מעלות.



חפשו מתכון נוסף: