שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוגת גבינה ותפוחים PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות



רכיבים:

 

לבצק:


250 גרם קמח

80 גרם שקדים טחונים

100 גרם סוכר

150 גרם חמאה


למילוי:


1 ק"ג תפוחים, פרוסים דק

50 גרם קורנפלור

5 כפות דבש

2 חלמונים

50 גרם סוכר

1 כפית קנמון


אופן ההכנה:


הבצק:


1. לערבב חמרים יבשים, להוסיף חמאה וללוש לבצק פירורים.

2. לשטח 2/3 מהבצק בתבנית משומנת, ולשמור במקרר.


המילוי:


1. לאדות את התפוחים על אש קטנה במשך 5 דקות.

2. לסנן את התפוחים, לשמור את הסירופ.

3. לערבב בקערה נפרדת: 250 גרם גבינה , 5 כפות דבש, 2 חלמונים.

4. להמיס במים 50 גרם קורנפלור, להוסיף לסירופ התפוחים, ולערבב עם הגבינה.

5. לשטח את התערובת על הבצק, לפזר מעל את התפוחים המאודים. מעל הכל לפזר את 1/3 הבצק הנותר (פירורים).



חפשו מתכון נוסף: