שתפו בפייסבוק
 
הרשמה

סוגי בשר

# שם המתכון צפיות
1 פילה בקר 2350
2 טיבון סטייק 3061
3 ויסבראטן (ראש ירכה) 2789
4 צלעות טלה 2163
5 אסאדו עגל 2598
6 צוואר 2608
7 אסאדו 2650
8 שריר 2585
9 צלי כתף 3345
10 כתף מרכזי 2370
11 חזה 2433
12 צלעות 2334
13 אנטריקוט 2444
14 נתח קצבים 3931
15 שייטל 3292
16 פריים ריבס 2978
17 מותנית - פילה 2503
18 סינטה 3060
19 סטייק אנטריקוט 3220
20 סטייק טיבון 3539
21 פילה מיניון 10032
22 אוסובוקו (שריר אחורי) 1993