שתפו בפייסבוק
 
הרשמה

סוגי בשר

# שם המתכון צפיות
1 פילה בקר 1564
2 טיבון סטייק 2144
3 ויסבראטן (ראש ירכה) 1991
4 צלעות טלה 1540
5 אסאדו עגל 1971
6 צוואר 1976
7 אסאדו 2008
8 שריר 1940
9 צלי כתף 2626
10 כתף מרכזי 1797
11 חזה 1912
12 צלעות 1753
13 אנטריקוט 1847
14 נתח קצבים 3295
15 שייטל 2679
16 פריים ריבס 2180
17 מותנית - פילה 1979
18 סינטה 2433
19 סטייק אנטריקוט 2648
20 סטייק טיבון 2485
21 פילה מיניון 8460
22 אוסובוקו (שריר אחורי) 1392