שתפו בפייסבוק
 
הרשמה

סוגי בשר

# שם המתכון צפיות
1 פילה בקר 1496
2 טיבון סטייק 2070
3 ויסבראטן (ראש ירכה) 1941
4 צלעות טלה 1488
5 אסאדו עגל 1912
6 צוואר 1936
7 אסאדו 1972
8 שריר 1900
9 צלי כתף 2581
10 כתף מרכזי 1754
11 חזה 1873
12 צלעות 1718
13 אנטריקוט 1804
14 נתח קצבים 3257
15 שייטל 2640
16 פריים ריבס 2135
17 מותנית - פילה 1941
18 סינטה 2387
19 סטייק אנטריקוט 2607
20 סטייק טיבון 2434
21 פילה מיניון 8360
22 אוסובוקו (שריר אחורי) 1341