שתפו בפייסבוק
 
הרשמה

סוגי בשר

# שם המתכון צפיות
1 פילה בקר 1531
2 טיבון סטייק 2109
3 ויסבראטן (ראש ירכה) 1973
4 צלעות טלה 1520
5 אסאדו עגל 1949
6 צוואר 1962
7 אסאדו 1994
8 שריר 1926
9 צלי כתף 2607
10 כתף מרכזי 1782
11 חזה 1900
12 צלעות 1743
13 אנטריקוט 1833
14 נתח קצבים 3282
15 שייטל 2663
16 פריים ריבס 2164
17 מותנית - פילה 1965
18 סינטה 2412
19 סטייק אנטריקוט 2635
20 סטייק טיבון 2464
21 פילה מיניון 8408
22 אוסובוקו (שריר אחורי) 1372