קארי אבטיח הדפסה
מתכונים - אוכל הודי



רכיבים:

 

¼ אבטיח גדול

½1 כפיות אבקת צ'ילי אדום חריף

קורט אבקת כורכום

½ כפית אבקת כוסברה

1 כפית שום, מעוך

מלח

¼ כפית זרעי כמון

3-2 כפיות ליים או לימון

מעט סוכר (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

 

1. חותכים את האבטיח לקוביות של 4 ס"מ בערך.

2. מרסקים כוס אבטיח למיץ ומוסיפים: צ'ילי, כורכום, כוסברה, שום ומלח לפי הטעם.

3. מחממים שמן בווק ומוסיפים את זרעי הכמון ל 20 שניות ומיד אחריהם את מיץ האבטיח.

4. מנמיכים את האש ומחממים כ 5 דקות עד לבישול מלא של התבלינים. (יודעים לפי הריח) וצמצום הרוטב ל 2/3.

5. מוסיפים את הליים והסוכר ומבשלים כדקה.

6. מוסיפים את חתיכות האבטיח ומבשלים כדקה.

 



חפשו מתכון נוסף: