סלט חצילים מטוגנים בתחמיץ הדפסה
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 

2 חצילים פרוסים לעיגולים

צ'לי אדום טרי חריף

¾ צרור כוסברה טרייה קצוצה או פטרוזיליה טרייה או שניהם.

שום טרי כתוש- הרבה

חומץ

מעט שמן רגיל

מלח

סוכר

ג'ינג'ר מקולף חתוך לגפרורים


אופן ההכנה:

 

1. מטגנים חצילים כרגיל בשמן עמוק.

2. מוסיפים לקערה את הכוסברה ואו הפטרוזיליה הקצוצה, את הצ'ילי הפרוס ואת גפרורי הג'ינג'ר.

3. בצנצנת בגודל בינוני ממלאים חומץ רגיל,  מלח,  הרבה שום טרי, סוכר (למיתון החומציות),  מעט שמן, (יש מספיק מהטיגון). מנערים היטב, עד שמתקבל מטבל אחיד.

4. לוקחים כלי פיירקס מפזרים בתחתיתו את הכוסברה ואו הפטרוזיליה הקצוצה, צ'ילי ומעט רוטב, להניח שכבת חצילים.
מעל לפזר כוסברה, צ'ילי, ורוטב ומעל עוד שכבת חצילים, וכך ממשיכים עד שנגמר מלאי החצילים.

הערה:

אם אין מספיק רוטב . להכין עוד. עם חומץ סוכר ומלח. לכיסוי.

 



חפשו מתכון נוסף: