סלט גזר, תפוחים ודבש הדפסה
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 


4 גזרים גדולים קלופים, מגוררים גס

4 תפוחי עץ קטנים חמצמצים, מגוררים גס

2 כפות דבש

2 כפות חומץ בן–יין לבן

2 כפות שמן שומשום

4 כפות שומשום קלוי

מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם



לקישוט:



עלי בייבי

אופן ההכנה:

 

1. שמים את כל חומרי הסלט בקערה ומערבבים היטב בידיים.



אופן ההגשה:


לוקחים קערה אישית ודוחסים לתוכה רבע מתערובת הסלט. מהדקים והופכים על צלחת למנה ראשונה. מקשטים בעלי בייבי ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: