סלט ארטישוק הדפסה
מתכונים - סלטים

הכמויות מיועדות להכנת 5 מנות.

 

רכיבים:


1 ק"ג לב ארטישוק חתוך לרבעים, מושרה במי לימון עד סוף הקילוף (טרי בלבד)

½ כוס שמן

מיץ מלימון אחד

תפוז מחולק לפלחים

6 שיני שום פרוסות

מלח

פלפל לבן

¼ כפית אגוז מוסקט

½ כפית כורכום

מים לכיסוי


אופן ההכנה:


1. בסיר, מבשלים על להבה נמוכה את כל המרכיבים יחד, עד שהמים יתאדו או עד שהארטישוק מבושל (שלא יהיה רך מדי).

2. מסירים מהאש ומכניסים למקרר.



חפשו מתכון נוסף: