סלט סלק וסלמון ברוטב ווסאבי הדפסה
מתכונים - סלטים

הכמויות מיועדות להכנת 6 מנות.

 

רכיבים:


לסלט:


1 ק"ג סלק שטוף

350 גרם סלמון טרי


לרוטב:


2 כפות מי סודה

½ כפית אבקת ווסאבי

100 מ"ל רוטב סויה

1 כף שמן שומשום

מלח, פלפל שחור גרוס


להגשה:


טרגון קצוץ


אופן ההכנה:


הסלט:


1. מכניסים את הסלק לתנור עד שהוא מתרכך. מקלפים וחותכים לקוביות קטנות. מעבירים לקערה ומצננים.

2. חותכים את הסלמון לקוביות ומוסיפים לקערה.


הרוטב:


3. מערבבים בקערה את מי הסודה ואת אבקת הווסאבי, את רוטב הסויה ושמן השומשום. יוצקים מעל הסלט ומתבלים במלח ובפלפל.

4. מניחים בצד במשך ½ שעה.


אופן ההגשה:


מניחים את הסלט על גבי צלחת ההגשה ומעטרים מעל בפרגון.



חפשו מתכון נוסף: