סלט קישואים דיאטטי הדפסה
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 

¾ ק"ג קישואים צעירים

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

4 כפות רוטב סלט דל קלוריות

4 עלי חסה


אופן ההכנה:


1. אין לקלף את הקישואים. יש לפרוס את הקישואים לאורך לפרוסות בעובי 2 ס"מ.

2. הכניסו את פרוסות הקישואים לסיר עם מעט מים רותחים, בשלו בסיר מכוסה דקות אחדות עד שיתרככו.

3. סננו היטב, קררו מעט קצת והכניסו למקרר.

4. כשהקישואים קרים לגמרי ערבבו אותם עם הפטרוזיליה הקצוצה ועם הרוטב.



חפשו מתכון נוסף: