איטריות בדבש הדפסה
מתכונים - פסטה

רכיבים:


1 כוס דבש

1 כוס שקדים מקולפים וקצוצים

מרגרינה למריחת התבנית

500 גרם אטריות דקות


אופן ההכנה:


1. מבשלים את האטריות במים עם מלח, ומסננים. ממלאים את האטריות בתבנית מלבנית ודוחסים היטב.

2. כשהאטריות מתקררות אפשר להוציא אותן מהתבנית והן תשארנה צמודות . חותכים לריבועים בגודל 5X 5 ס´מ .

3. משמנים תבנית אפיה גדולה יותר מהתבנית הקודמת, ומסדרים עליה את הריבועים. מכסים בשקדים, ומורחים בהרבה דבש.

4. שמים בתנור חם למשך 20-30 דקות. מוציאים ושוב מפזרים שקדים ודבש.



חפשו מתכון נוסף: