ספגטי עם עגבניות, עוף ויין הדפסה
מתכונים - פסטה



רכיבים:


1 חבילה ספגטי

400 גרם חזה עוף חתוך לרצועות

4 שיני שום

¼ כוס שמן זית

1 קופסה רסק עגבניות (100 גרם)

½ כוס יין אדום יבש

1 כפית רוטב סויה

½ כפית סוכר

מלח ופלפל שחור


אופן ההכנה:


1. מועכים את השום ומטגנים אותו בשמן הזית עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.

2. מוסיפים למחבת את העוף ומטגנים 6-8 דקות עד שלא נותרים חלקים בלתי מטוגנים.

3. מוסיפים למחבת את רסק העגבניות, היין והסויה ומבשלים 5 דקות נוספות.

4. מוציאים מהמחבת את רצועות העוף, מוסיפים מלח, סוכר ופלפל ומבשלים על אש קטנה עד שחצי מכמות הנוזלים מתאדה.

5. מחזירים את העוף לחימום קצר ושופכים על הפסטה שבושלה זה עתה. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים לו מעט ממי הבישול של הפסטה.

6. מקשטים בעלי בזיליקום.



חפשו מתכון נוסף: