טורטליני הדפסה
מתכונים - פסטה

טורטליני ברוטב ירקות פיקנטי.

 

רכיבים:

 

3 חבילות פסטת טורטליני (המלית לפי בחירתכם)

2 כרישות קטנות, שטופות ופרוסות לפרוסות (החלק הלבן)

3 שיני שום, קצוצות

200 גרם פטריות שמפיניון, פרוסות

½ כפית פלפל צ'ילי, גרוס

1 סלסלת עגבניות שרי

פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

מעט עלי בזיליקום, טריים וקצוצים

¼ כוס שמן זית

3 כפות צנוברים, קלויים

 

אופן ההכנה:

 

לרוטב:

 

1. מחממים במחבת רחבה את שמן הזית ומטגנים את פרוסות הכרישה, עד שהן מזהיבות.

2. מוסיפים למחבת את פטריות השמפיניון וממשיכים בטיגון לעוד 2 דקות.

3. מוסיפים את עגבניות השרי, השום, הצ'ילי והפלפל ומקפיצים במחבת במשך 5 דקות נוספות.

 

הרכבת המנה:

 

1. את הטורטליני מבשלים לפי הוראות היצרן, מסננים את המים ומעבירים למחבת עם הרוטב,  מערבבים היטב ומבשלים כדקה.

2. משפרים את התיבול, מוסיפים את עלי הבזיליקות הטריים ואת הצנוברים ומגישים.

 



חפשו מתכון נוסף: