פיצה עגבניות ופלפלים הדפסה
מתכונים - דברי מאפה



רכיבים:

 

מכינים בצק לפיצה (ע"פ המתכון הבא)

100 גר' פרוסות נקניק פפרוני

רוטב פיצה מוכן (ע"פ המתכון הבא)

3 עגבניות גדולות, חתוכות לקוביות

זיתים שחורים

1 פלפל ירוק גדול, חתוך לקוביות

1 בצל בינוני, חתוך לקוביות

גבינת מוצרלה, מגוררת

גבינה צהובה, מגוררת


אופן ההכנה:

1. מחממים מראש את תנור האפייה לחום גבוה של 220º.
2. מרדדים את בצק הפיצה לעובי של ½ ס"מ ועליו מורחים מרוטב הפיצה.
3. מפזרים שכבה מהגבינות המגוררות.
4.
מפזרים מעל זיתים שחורים ומעט קוביות עגבניות קטנות.
5. מפזרים עוד שכבה של גבינה מגוררות.
6. מניחים מעל הגבינה את יתרת קוביות העגבניות, את הפלפלים, את הבצל והפפרוני.
7. מכניסים את הפיצה לתנור למשך 25 דקות.

 



חפשו מתכון נוסף: