מתכון רגל עגל הדפסה
מתכונים - בשר

 

רכיבים:

 

1 נתח שוק עגל

 

מרינדה:

 

1 כוס יין אדום, יבש (עם דרגת חמיצות בינונית)
1 כוס שמן זית
1 ראש שום טרי, קלוף וכתוש
3 ענפי רוזמרין
מעט מלח גס
½ כפית כמון טחון

 

אופן ההכנה:

 

1. בקערה בינונית מערבבים את רכיבי המרינדה.

2. משרים את הנתח במרינדה במשך 8 שעות, כאשר כל 3 שעות, הופכים אותו ומעסים במשך כחמש דקות.

3. מחממים את תנור האפייה לחום גבוה (220º).  מכניסים לתנור למשך כ - 30 דקות.

4. מנמיכים את הטמפרטורה ל 160º וצולים במשך כשעתיים נוספות.



חפשו מתכון נוסף: