איך מבשלים סטייק הדפסה
מתכונים - בשר

סטייק ברוטב ווסטרשייר.



 

רכיבים:


2  כפיות שמן זית

140 גרם חתיכת פילה מניון

20 גרם חמאה

1 כף רוטב ווסטרשייר

1 כף ברנדי (אפשרות)

¼ כוס שמנת

1 כף פטרוזיליה טרייה, קצוצה דק

 

אופן ההכנה:

 

  1. מחממים את השמן במחבת על להבה בינונית.  מוסיפים את נתח הפילה, מפלפלים וממליחים. מטגנים במשך 3 -4 דקות על כל צד. מעבירים את הפילה לצלחת ומכסים בנייר כסף (על מנת שישמור על החום).

  2. מוסיפים למחבת את החמאה (שומרים על חום בינוני במחבת) ומערבבים עד שהיא נמסה.

  3. מוסיפים את רוטב הווסארשייר, את הברנדי, השמנת, הפטרוזיליה הקצוצה, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מבשלים במשך 3 -4 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב מגיע לנקודת רתיחה.
  4. יוצקים מהרוטב על סטייק הפילה.

 

 



חפשו מתכון נוסף: