בשר אסאדו הדפסה
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

3 ק"ג בשר אסדו (בשר עם עצם)


לרוטב:


1 ראש שום כתוש
1 כף מלח
1 כוס מים פושרים
1 כף חומץ


אופן ההכנה:


1. מערבבים את רכיבי הרוטב ויוצקים על האסדו כאשר הוא מונח בצלחת.

2. צולים על המנגל עד אשר הבשר משחים היטב מכל הצדדים.

3. לאחר שהשחים, מעבירים את הבשר לתנור שחומם מראש לחום של 220° ואופים במשך שעתיים.

4. פורסים הנתח לפרוסות, יוצקים על כל פרוסה מהרוטב ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: