מתכון קציצות בקר הדפסה
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

500 גרם בשר בקר טחון

3 כפות פירורי לחם (בפסח ניתן להשתמש בקמח מצה)

1 כף שמן קנולה

1 בצל בינוני, מגורר בפומפיה

1 שן שום, קלופה ומגוררת בפומפיה

1 ביצה

1 כפית שטוחה מלח

½ כפית כמון

1 כפית שטוחה פלפל שחור

1 כפית פפריקה מתוקה

½ כפית בהרט (או תבלין לקציצות)

½ כפית כורכום

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים היטב את הרכיבים. טועמים ומתקנים במידת הצורך תיבול.

2. צרים מהתערובת קציצות. (הקציצות מיועדות לטיגון ולצליה).

 

המלצה חמה: ניתן להכין טחינה סמיכה ולמלא כל קציצה ב ½ כפית טחינה. סוגרים את הקציצה.

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: