ארטישוק ממולא בבשר הדפסה
מתכונים - בשר

 

רכיבים:


150 גרם טחינה מתובלת ומוכנה
6 תחתיות ארטישוק טרי
100 גרם' בשר טחון וקצוץ (מומלץ כבש)
¼ כפית פלפל שחור
1 בצל גדול קצוץ דק
קורט אגוז מוסקט
קורט קינמון
מעט צנוברים לעיטור
מעט מלח
1 כף שמן


אופן ההכנה:


1. מטגנים בכף השמן את הבצל עד שהוא נהייה שקוף.
2. מוסיפים את הבשר ומתבלים.
3. במקביל , חולטים את תחתיות הארטישוק.
4. ממלאים את תחתיות הארטישוק בבשר ויוצקים מעל טחינה.
5. מעטרים בצנובר ואופים כ 5-10 דקות בחום של כ 200 מעלות.



חפשו מתכון נוסף: