מתכון לבראוניז כשר לפסח הדפסה
מתכונים - מאכלים לפסח

רכיבים:

 

200 גר' שוקולד
200 גר' חמאה
¼1 כוסות סוכר
4 ביצים
4 כפות קמח מצה
2 כפות קמח תפוחי אדמה
1 כפית אבקת אפיה
100 גר' אגוזי מלך

 

אופן ההכנה:

 

1. בסיר קטן ממיסים את השוקולד, מוסיפים וממיסים את החמאה והסוכר ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.

2. מכבים את הלהבה ומוסיפים לסיר את יתר הרכיבים.

3. מניחים נייר אפייה על גבי התבנית, יוצקים את התערובת ואופים בחום בינוני (180 מעלות) במשך 25 דקות.

4. מקררים, חותכים לריבועים ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: