מרק אפונה וכוסברה הדפסה
מתכונים - מרקים

רכיבים:

 

1 חבילה (800 גרם) אפונה קפואה
1 בצל גדול, קצוץ
1 תפוח אדמה גדול, חתוך לקוביות
2 כפות שמן זית
1 ליטר מים (או מרק צח)
1 כוס עלי כוסברה
מלח, פלפל שחור

 

אופן ההכנה:


1. מחממים את השמן בסיר על אש קטנה, ומטגנים את הבצל כ-5 דקות, עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את קוביות תפוח האדמה, האפונה והמים, מגבירים את האש, ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 25 דקות.
2. מוסיפים את הכוסברה וטוחנים את המרק במעבד מזון או במוט ריסוק ידני (בלנדר מוט) עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: