מרק חרירה הדפסה
מתכונים - מרקים



רכיבים:


1 ק"ג קוביות בשר שמן

3-4 עצמות מח

1 כוס עדשים חומות

1 כוס חומוס

2 כוסות רסק עגבניות

1/2 כוס קמח

½ כוס מיץ לימון טרי

4-5 ליטר מים

1 כוס אטריות דקות

1 ראש סלרי שלם

1 צרור פטרוזיליה

1 צרור כוסברה

3 בצלים

פלפל שחור

מלח

½ כפית כורכום


אופן ההכנה:


1. להשרות את החומוס לילה לקלוף למחרת, לקצוץ דק את הסלרי והבצל.

2. לתוך סיר גדול להכניס את הבשר, העצמות, החומוס, העדשים והמים. מאדים את הבצל הסלרי והעגבניות במחבת. מוסיפים לסיר ומבשלים יחדיו שעתיים.

3. מדללים את הקמח בכוס אחת של מים ומוסיפים למרק. מתבלים במלח, פלפל, כורכום. מוסיפים את האטריות, פטרוזיליה, כוסברה וממשיכים לבשל.

4. לאחר 30 דקות מוסיפים את הלימון ומבשלים כ-15 דקות.

5. בוחשים מדי פעם (מכיוון שהקמח נוטה להדבק). מתקבל מרק עשיר וסמיך אפשר לדלל במים רותחים ולתקן תיבול.



חפשו מתכון נוסף: