מרק שעועית ובשר הדפסה
מתכונים - מרקים

הצעת הגשה.


רכיבים:


500 גרם בשר בקר טחון

1 בצל גדול, קלוף וקצוץ

2 כפות שמן זית

2 שיני שום, קלופות וכתושות

½ כפית פפריקה חריפה

5 עגבניות, קצוצות

1 קופסת עגבניות מרוסקות

1 קופסת שימורים של שעועית ברוטב עגבניות

8 כוסות מים

מלח, פלפל שחור

1 כפית כמון

 

לקישוט:

 

עגבניה חתוכה לקוביות קטנות

עלים מופרדים מגבעול אחד של רוזמרין

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים בסיר את שמן הזית ומזהיבים את הבצל.

2. מוסיפים את השום והפפריקה ומטגנים במך ½ דקה.

3. מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים בעזרת שתי כפות עץ (עד שהבשר הופך צבעו לאפור).

4. מוסיפים את העגבניות הקצוצות, את קופסת העגבניות המרוסקות ואת שימורי השעועית.

5. מוסיפים את המים ומתבלים במלח, פלפל וכמון.

6. מביאים לרתיחה, מנמיכים הלהבה ומבשלים כשעה.

אופן ההגשה:

 

1. יוצקים את המרק לצלחות ההגשה ומפזרים מעל מהעגבניה החתוכה ומעלי הרוזמרין.



חפשו מתכון נוסף: